Transport rutier
Transport aerian
Transport maritim
Logistica
    Transport aerian
Transport aerian Cargo Speed va pune la dispozitie cele mai avantajoase solutii de transport aerian folosind servicile si experienta celor mai puternice linii aeriene . Astfel oferim posibilitatea expedierii marfurilor generale rapid, ajungerea lor la destinatie in siguranta si toate acestea intr-un timp de tranzit foarte scurt. Pe langa transportul de marfuri generale oferim solutii de transport aerian pentru marfuri speciale : marfa periculoasa (DGR ), transporturi de valori ( valuable cargo ), etc.

Cargo Speed va ofera modalitatea optima de transport indiferent daca acesta este din aeroport in aeroport ( Airport to Airport ) sau din usa in usa ( Door to Door ) si va asigura informatii exacte referitoare la locatia expeditiei in fiecare moment. Existenta unei retele de agenti externi face posibil controlul expeditiei pana la destinatia finala, in cazul exporturilor dar si preluarea marfii de la adresa exportatorului si verificarea cu atentie a actelor insotitoare, in cazul importurilor.

    Cereti oferta noastra
contactScopul nostru este acela de a oferi fiecarui client in parte servicii de transport adaptate intocmai bugetului si necesitatilor exprimate de acesta.

In functie de aceste necesitati, echipa noastra de profesionisti este la dispozitia dvs. pentru a va propune cele mai bune si mai convenabile solutii de transport.

    Alte servicii oferite de Cargo Speed

  Transport rutier

  Transport maritim

  Logistica
HOME | SERVICII | COTATIE | CONTACT Dezvoltat de: Twinkle-Minds.com